Total : 0.00 €

Before contacting us, please make sure to check our F.A.Q

Please, login or register to our website in order to be able to post a presale question in the forum.

× WooPrice Calculator PRO

[SOLVED] feature to me isn't working as in the demo

More
11 months 2 weeks ago #528 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Great! Thank you very much, Enrico!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #523 by Enrico
Enrico replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Jörg,

The problem has been solved on 2.0.5 version. Please upgrade to that one.

Best regards,
Enrico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 2 weeks ago #521 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Enrico,
I've resent the Email with the Login-Data to hello@woopricecalculator.com

For "Trennbrett" there is no conditional logic. I've attached a screenshot of all the hidden fields and the rule for the field "Trennbrett-Abstand (von rechts) in cm" inside the "Badewanne mit Ablage" calculator.

Kind regards
Alex
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 3 weeks ago #519 by Enrico
Enrico replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Jorg,

I see it, please post the conditional logic rule of the fields "Trennbrett" here.

Best thing if you can re-send me your WP-admin/FTP access please

Regards,
Enrico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 3 weeks ago - 11 months 3 weeks ago #495 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Enrico,

you can reproduce the error on this page:
moebelalternative.tech-nomad.de/produkt/...adewanne-mit-ablage/

The field "Trennbrett-Abstand (von rechts) in cm" is shown only when in the field "Trennbrett" an option different from the default one ("ohne Trennbrent") is chosen.
Same thing with "Halteleisten Anzahl". The fields "Halteleisten Länge in cm" and "Halteleisten Position in cm" are shown only when an option different from "ohne Halteleisten" is chosen.
On the product page the conditional logic works properly. The problem is that the fields which depend on conditions ("Trennbrett-Abstand (von rechts) in cm", "Halteleisten Länge in cm" and "Halteleisten Position in cm") are shown in the cart even the condition was "false" when adding the product to the cart.

Kind regards
Jörg
Last Edit: 11 months 3 weeks ago by Jörg Hille.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 months 3 weeks ago #486 by Enrico
Enrico replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Jörg Hille,

Please write here the steps I need to make on your product page to reproduce the error.

I really appreciate your debugging, but I need to test it on my own.

We'll try to solve the problem CSS after we have solved this one.

Best regards,
Enrico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 day ago - 1 year 1 day ago #480 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Paul,
ok, thank you for letting me know.

Would be great if Enrico could solve this after the vacation.

Kind Regards
Jörg
Last Edit: 1 year 1 day ago by Jörg Hille.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 day ago #477 by Paul
Paul replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi!

Sorry for the late answer.
Enrico, our developer is on vacation.
So we can't work about this issue before the next Friday (25/08).
We will let you know for any news from that date.
We are sorry to keep you waiting until that date.
Thank you in advance for your flexibility.
Regards

Paul

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago - 1 year 1 week ago #456 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Enrico,
thank you for your response. I updated the plugin but still have the same issue with conditional fields being added to the cart although the condition value is false.

I took a look at the plugin php code and could localise the problem more or less. The problem seems to be located inside the sql request arguments which are passed into the "calculateConditionalLogic" function (line 717 at CalculaterHelper Class file) and which is fired inside the "filter_woocommerce_cart_item_name" function (line 188 at AWSPriceCalculator Class file). The query_result has always the value true for any condition fields of type "list"

When "calculateConditionalLogic" is called from "filter_woocommerce_cart_item_name" than the $fieldValues are strange. The fields the conditional logic is depending on have either the value "1" (false) or the value "2" (true) for fields of type "list". Due to this the "query_result" or $conditionalFieldsLogic[$calculatorFieldId] has always the value string(1) "1" for the condition fields of type "list" because the values "1" and "2" are equal to "true". But if the field is numeric than the value is identical to the selected by the shop user/visitor and than the conditional logic works also for the cart and hide the right fields.

CSS Transitions:
Sure you can see the css classes of any field in the browser inspector, but there is no class being added to the conditional fields. So at this moment there is no possibility to toggle css transitions on these fields. Adding css class names of these condition fields has to be done from the JavaScript scripts of the plugin. At this moment the plugin changes the style of conditional fields just by adding "display:none" to the style propertie by JavaScript. So I can't use the plugins css settings or any other stylesheets due to not being able to access these on condition depending fields. Instead I added these fade functions inside the admin/resources/assets/js/main.js file on lines 194-198:
if (displayField == 1) {
$(fieldContainer).fadeIn().addClass('show').removeClass('hidden');
} else {
$(fieldContainer).fadeOut().addClass('hidden').removeClass('show');
}

The problem is only that this will be propably removed when the plugin has to be updated and than I would have to add this manualy again. Not so effective... So may be you could integrate these fading in and out to the plugin or provide a callback function on showing and hiding of the on a condition depending fields?

Hope you can solve these two last issues or at least the first one (hiding the conditional fields from cart on "false") which is critical to me.

Thank you very much!

Kind Regards
Jörg
Last Edit: 1 year 1 week ago by Jörg Hille.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago #452 by Enrico
Enrico replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi,

Please upgrade to 2.0.4, I have fixed it.

Almost every element has a class on it, please use an html inspector like firebug, mozilla developer tools, chrome developer tools to see them. You can also change the CSS by clicking on "Settings".

Best regards,
Enrico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago #450 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Enrico,
yes, it would be enough just to hide the fields from the cart. But is it possible than also to add a class to these fields? I would like to add a transition effect for these fields, as I have a lot of fields and when they appear suddenly the visitor could have problems to identify them.

Thank you again!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago #447 by Enrico
Enrico replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi,

====
default value is set to 0 in the settings but the minimum accepted value is e.g. 20 than the product is prevented from being added to the cart even the condition has the value "false" and the field isn't shown
====
That's right because you need to have a default value = minimum accepted. Why you can't set the default value = minimum accepted?


=====
On the other hand this field is added to the cart when the default value is set within the accepted range and the condition has the value "false".
=====
Do you mean the field is "displayed" in the cart? I think the error is just here: I should hide the field in the cart when the condition has the value "false". What do you think?

Kind regards,
Enrico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago #444 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hey Enrico,
thank you very much for the fast response! Now it works almost perfect, but one issue with the price and adding product to the cart still remains. When a field is shown only if the condition has the value "true" and the default value is set to 0 in the settings but the minimum accepted value is e.g. 20 than the product is prevented from being added to the cart even the condition has the value "false" and the field isn't shown. In this case the the price is still not shown until the condition has the value "true" and the fields value was changes within an accepted range. On the other hand this field is added to the cart when the default value is set within the accepted range and the condition has the value "false".

Please take a look on this once again. It is the same product and the condition fields are "Trennbrett" and "Halteleisten Anzahl".

Thank you very much!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago #442 by Enrico
Enrico replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi Jorg,

I think I have solved your problems, please try it in your website.

1) > 10 fields
2) Price not show
3) Cart error (I think it is solved by solving 2)

Best regards,
Enrico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago #429 by Enrico
Enrico replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hi,

Please could you send your WP-admin/FTP access credentials to "hello@woopricecalculator.com"?

So I can test directly your setup and if i need, solve the problems you posted here

Best regards,
Enrico

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 1 week ago #427 by Jörg Hille
Jörg Hille replied the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hello Enrico,

I found another unwanted behaviour of the plugin relating to conditional logic:
Even the condition is false the values of the hidden fields are added to the cart anyway. But if the default value is less than the set minimum value, the user can't add the product to the cart due to an error message.

Hope you can help with this as well, as I really need the conditional logic work for my shop.

Kind Regards
Jörg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 weeks ago #426 by Jörg Hille
Jörg Hille created the topic: [SOLVED] feature to me isn't working as in the demo
Hello!
great Plugin! However a very important feature to me isn't working as in the demo version on your site. Namely the conditional logic isn't working as expected on my site. Although it does hide the (in the backend marked) fields, the price of the product is now not shown anymore until the set condition is true. But I want to sell the product even if the condition isn't true, so the actual price has to be shown in any case. How could I achieve this?

Than I have another problem related to the first one. I have around 15 fields for the calculator but I can only attach conditional logic to the first 10 fields in alphabetical order even I need only three fields to be hidden. How can I attach conditional logic to the last fields?

This is the said product:
moebelalternative.tech-nomad.de/produkt/...adewanne-mit-ablage/

And the conditional fields are "Trennbret" and "Halteleisten"

I hope you can help me with this issues.

Thank you very much in advance.

Kind Regards
Jörg

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: david
Time to create page: 0.310 seconds

Cart

Total : 0.00 €